Digitale communicatie voor ondernemers

Als (startende) ondernemer kun je met digitale communicatie je boodschap visueel aantrekkelijk overbrengen. Hoe communiceer je het beste online en welke tools heb je daarvoor nodig? Waar zijn jouw klanten online te vinden en hoe kun je ze effectief bereiken? Ik help jou met het vertellen van jouw verhaal in een aantrekkelijk en professioneel digitaal vormgegeven oplossing!

Amodico header image ebook

Digitale communicatie

Aantrekkelijk & professioneel

Look & Feel

Elke huisstijl, met of zonder brandguide

Moderne brandstrategie

Passend bij jouw onderneming

Wat is digitale communicatie?

Digitale communicatie is elke vorm van communicatie die berust op het gebruik van technologie. We bedoelen daarmee een overdracht of uitwisseling van informatie van scherm tot scherm. Digitale communicatie is onmisbaar voor ondernemers met een moderne business strategie.

Waarom online zichtbaar?

Mensen zijn altijd online. Dus ook jouw klanten! Én jouw potentiële klanten! Smartphones met snelle internetverbindingen zorgen ervoor dat we altijd online zijn en constant in contact staan met andere mensen. De focus van reclamebureau Amodico richt zich dan ook voornamelijk op de digitale samenleving.

Digitale communicatie

Wat zijn de voordelen?

Amodico digitale communicatie
N

Klanten kunnen je product direct gebruiken

N

Beschikbaar op alle platformen in de juiste opmaak

N

Google scant de inhoud en maakt deze toegankelijk

N

Interactieve elementen ondersteunen klantbeleving

N

Geen kosten m.b.t. drukwerk en verzending

N

Draagt bij aan een duurzame oplossing voor het milieu

Jouw digitale oplossing!

Staat je keuze er niet bij? Bekijk de overige diensten!

e-Book (of whitepaper)

Een e-book (of whitepaper) is een digitaal document dat je kunt downloaden en lezen op je computer, tablet of je smartphone. Het biedt alle voordelen van een traditioneel marketingmateriaal, maar dan zonder de druk- of verzendkosten.

Brand abonnement

Structurele ondersteuning in digitale communicatie. Wil je zo nu en dan kleine aanpassingen doen op je website of online/offline design? Dan is een brand abonnement een goede uitkomst hiervoor!

Wordpress website

Een website is je online visitekaartje. Onmisbaar in dit digitale tijdperk! Ik heb diverse pakketten samengesteld, zodat jij eenvoudig de perfecte keuze kunt maken voor een nieuwe website!

Het gezicht achter Amodico

Hi, ik ben Etienne!

Met Amodico wil ik een stempel drukken in jouw digitale communicatie. Het is mijn doel om jou te ondersteunen met online of offline communicatie voor het beheren en/of uitbouwen van jouw business. Zo bespaar jij tijd en kun jij je volledig focussen op je eigen onderneming! Ik heb interessante pakketten samengesteld voor jou als ondernemer. Zo kan ik jou helpen met diverse digitale uitingen, maar kunnen we ook op structurele basis een samenwerking aangaan! Wil jij de volgende stap zetten in het laten groeien van je bedrijf?

Brandingspakket

Voor de startende ondernemer!

Je gaat beginnen als ondernemer, gaaf! Gefeliciteerd! Ook ik heb mogen ervaren hoe tof het is om je eigen onderneming te starten en hoe spannend dat is. Wat er allemaal bij komt kijken en wat er geregeld moet worden om vlekkeloos van start te gaan. Speciaal voor de startende ondernemer heb ik drie pakketten om helemaal voorbereid jouw onderneming te starten!