Amodico helpt jou graag met het maken van jouw grafisch design website branding huisstijl e-book webshop digitale marketing drukwerk

Allround Designer voor ZZP & MKB

Partner in crime design. Freelance allround designer die samen met jou toffe dingen wilt maken. Naast professioneel design ook handig met digitale marketing en heeft affiniteit met spoedjes. Werkt meestal op basis van uurtarief. Hoe kan ik jou helpen?

Amodico tool panel
Amodico tool panel

Met plezier gewerkt voor

(o.a. indirect middels derde partij)

dianet logo
logo ampharco
logo annies barbershop
logo baron damour
logo bevolkingsonderzoek nederland
logo eurocept tens

Veelzijdig

Een creatieve digitale duizendpoot die van zijn veelzijdigheid zijn specialisme heeft gemaakt. Een designer in de breedste zin van het woord.

Behulpzaam

Een dienende designer die blij wordt van persoonlijk contact en van mensen helpen. En graag samen met jou toffe dingen wilt maken.

Razendsnel

Een flexibele freelancer die snel te werk gaat en daardoor korte deadlines kan stellen. Affiniteit met spoedjes en is ook buiten kantoortijden beschikbaar.

Zo kan ik je van dienst zijn

Wordpress website

Of webshop met Divi builder

Een website is meer dan alleen je online visitekaartje. Onmisbaar in dit digitale tijdperk! Ik heb diverse pakketten samengesteld, zodat jij de perfecte keuze kunt maken voor een nieuwe website of webshop!

Interactieve PDF's

e-Book voor ondernemers

Veel ondernemers maken gebruik van deze truc om meer leads te genereren. Hoe? Stel een gratis e-Book beschikbaar op je website. In ruil daarvoor krijg jij het e-mailadres van de bezoeker, waarmee je emailmarketing kunt bedrijven!

Grafisch design

Digitaal & Drukwerk

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Huisstijl branding

Pakketten & Abonnementen

Het hebben van een huisstijl is stap 1. Deze waarborgen in verdere uitingen is de volgende stap. Structurele ondersteuning in de branding van je huisstijl is geen overbodige luxe.

Digitale marketing

Converteer je online business

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Startende ZZP'er

Kickstart van je business

Je gaat beginnen als ondernemer, gaaf! En gefeliciteerd ūüėČ Speciaal voor de startende ondernemer heb ik drie pakketten om helemaal voorbereid jouw onderneming te starten!

Creatieve digitale duizendpoot

Voor het ontstaan van Amodico was ik ongeveer 10 jaar werkzaam bij een farmaceutische organisatie. Binnen deze internationaal opererende organisatie vormde ik m’n eigen reclamebureau’tje ter ondersteuning van diverse afdelingen. Dat wil zeggen dat ik binnen mijn vakgebied allround werkzaamheden verrichtte. Zo heb ik van mijn veelzijdigheid mijn specialisme gemaakt!

logo amodico wit
Logo van Amodico pink white font