Over Amodico

Reclamebureau in Utrecht

Amodico is een reclamebureau in Utrecht. Amodico helpt jou bij het realiseren van digitale communicatie. Als allround designer kan ik jou helpen een stempel te drukken in jouw digitale communicatie. Geen focus op print-en drukwerkzaamheden dus, maar ik zeg bij voorbaat nergens nee tegen ūüėČ

Het doel is om jou werk uit handen te nemen middels een combinatie van een strakke branding en een creatieve digitale oplossing.

James op het balkon
No nonsense

Kraakheldere designs zonder al teveel poespas. Een designer die rechttoe rechtaan te werk gaat.

Oplossingsgericht

Kraakheldere designs zonder al teveel poespas. Een designer die rechttoe rechtaan te werk gaat.

Helicopterview

Kraakheldere designs zonder al teveel poespas. Een designer die rechttoe rechtaan te werk gaat.

Wat betekent Amodico?

Amo-di-co

Amodico spreek je uit als Aamodieko. Het is een samenvoeging van 3 woorden die zijn afgekort.

Amo-di-co;
Amo – Amoureus (mijn achternaam)
di – Digitale
co – Communicatie.

Wie is Amodico?

Wat kan Amodico voor jou betekenen? Vertel het me!

Etienne

Oprichter & digitale communicatie specialist

Sir James the Bulldog portrait

James

Mondhoekkruller & toezichthouder koekjespot

Over mij

Op jonge leeftijd was ik al bezeten door creativiteit en dat uitte zich op vele fronten. In de klas was ik niet de meest aanwezige leerling en m’n schriften stonden dan ook vol met inktkrabbels en tekeningetjes. Bij thuiskomst dook ik vaak in de reusachtige doos vol met lego om de meest fraaie bouwsels uit m’n dagdromerijen te reconstrueren. Ik was ook verzot op boeken, met name goede fantasieverhalen die zo levendig waren geschreven, dat je letterlijk mee ging op avontuur met de hoofdpersonages. Muziek was ook niet veilig voor mij, ik heb vele verschillende genres verslonden tot diep terug de historie in. Helaas heb ik het vooral bij luisteren gelaten, een instrument was niet aan mij besteed. Totdat het internet zich begon te nestelen in ieder woonhuis, vanaf dat moment was mijn lot bezegeld aan vadertje internet en moedertje computer.

Verder ben ik drie√ęndertig (33) lentes jong en woon ik in Utrecht samen met mijn hond James. Naast mooie wandelingen in de natuur, houd ik van bourgondisch genieten met familie en/of vrienden, muziek luisteren, het lezen van een boek, een potje schaak en uiteraard op z‚Äôn tijd het kijken van een goede film of serie.

Ervaring

Voor het ontstaan van Amodico was ik ruim 8 jaar werkzaam bij een farmaceutische organisatie. Binnen deze internationale organisatie vormde ik m’n eigen reclamebureau’tje ter ondersteuning van diverse afdelingen. Dat wil zeggen dat ik allround werkzaamheden verrichtte binnen mijn vakgebied. Een vormgever in de breedste zin van het woord. Zo heb ik van mijn veelzijdigheid mijn specialisme gemaakt. 

Van foto’s maken tot het ontwerpen van foldertjes, van rolbanners opmaken tot het verzorgen van productoverzichten, van een digitale advertentie campagnes opzetten tot het beheren van diverse websites, van het bijwerken van een bijsluiter tot een medicijndoosje ontwerpen, van een powerpoint presentatie oppoetsen tot het ondertitelen van instructiefilmpjes. Offline en online design, alles kwam voorbij!

Mijn veelzijdigheid is mijn specialisme geworden.

Bulldog James

Eind december 2020 is puppy James bij mij komen wonen in Utrecht. Best choice ever! James hangt graag de charmante bulldog uit en hij is dan ook een echte hartendief.

We werken vanuit ons (thuis)kantoor gelegen aan Park Transwijk. Tijdens pauzes en op zonnige momenten maken we graag een wandelingetje in het park. Vanaf het balkon kun je met een kop koffie van het mooie en weidse uitzicht genieten! 

Wat doet Amodico?

Staat je keuze er niet bij? Bekijk de overige diensten!

Het doel is om jou werk uit handen te nemen middels een combinatie van een strakke branding en een creatieve digitale oplossing.

Startende ondernemer

Je gaat beginnen als ondernemer, gaaf! Gefeliciteerd! Speciaal voor de startende ondernemer heb ik drie pakketten om helemaal voorbereid jouw onderneming te starten!

e-Book (of whitepaper)

Een e-book (of whitepaper) is een digitaal document dat je kunt downloaden en lezen op je computer, tablet of je smartphone. Het biedt alle voordelen van een traditioneel marketingmateriaal, maar dan zonder de druk- of verzendkosten.

Brand abonnement

Een abonnement voor maandelijkse ondersteuning in digitale communicatie. We bespreken samen hoe we dat invullen!

Wordpress website

Een website is je online visitekaartje. Onmisbaar in dit digitale tijdperk! Ik heb diverse pakketten samengesteld, zodat jij de perfecte keuze kunt maken voor een nieuwe website!

Nieuwsgierig geworden?

Interesse in een samenwerking?