Heb je hulp nodig met meerdere kleine aanpassingen voor grafische uitingen?

Wil je zo nu en dan kleine aanpassingen doen op je website of online/offline design? Dan is een brand abonnement een goede uitkomst hiervoor!

Het is een abonnement op de werkzaamheden en niet een maandelijkse verbintenis. Elk abonnement blijft tot 12 maanden na aanschaf geldig!

De voordelen van een abonnement: je krijgt 1 factuur voor meerdere werkzaamheden, korting op het uurtarief (95 euro excl. btw), handig voor kleine (grafische) werkzaamheden, aanpassingen kunnen binnen 3 werkdagen worden gerealiseerd.

Wat is een brand abonnement?

Behoefte aan een nieuwe website? Kies dan voor WordPress, het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Met vele mogelijkheden op het gebied van webdesign en functionaliteit door de vele plugins. Hierdoor kan ik eenvoudig en snel een professionele website voor je bouwen die erg gebruiksvriendelijk is.

Abonnement aanpassingen

Wil je een website laten maken? Kies dan voor WordPress omdat dit het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld is. Met tal van mogelijkheden op het gebied van webdesign en functionaliteit. Hierdoor kan ik goedkoop en snel een professionele website voor je bouwen die erg gebruiksvriendelijk is.

Eenmalige factuur en korting

Wil je online producten verkopen via een webshop? WordPress in combinatie met WooCommerce is hier de ideale oplossing voor. Of je nu 1 of 100 producten verkoopt, dit systeem groeit met je mee! Veilig en snel met alle bekende betaalmethoden zoals: iDeal, Paypal, creditcard en nog veel meer.

Hier is het niet voor bedoeld

Divi is de meest populairste premium WordPress thema van dit moment en is ontwikkeld door Elegant Themes. Met de Visual Builder kun je, zonder technische kennis, de mooiste websites bouwen. De Divi Page Builder is een uitbreiding van het WordPress content management systeem, waarmee je pagina’s eenvoudiger kunt invoeren en aantrekkelijker opmaken.

Beschikbare brand abonnementen

Kies hieronder jouw abonnement

3 uur

€ 240,- € 195,- excl. btw

Abonnement van 3 uur

5 uur

€ 400,- € 320,- excl. btw

Abonnement van 5 uur

10 uur

€ 800,- € 630,- excl. btw

 

Heb je een vraag?

En het antwoord nog niet gevonden?